Carport der matcher dine ønsker og behov

Kunne du tænke dig at få bygget en ny carport, og leder du i den forbindelse efter et lokalt tømrerfirma, der kan hjælpe dig med arbejdet? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Riis & Bisgaard finder du et alsidigt og erfarent tømrer- og snedkerfirma med base i Jyllinge. Vi kører gerne ud til kunder i Roskilde, Herlev og andre omkringliggende områder, ligesom vi dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi står således klar til at føre dine ønsker ud i livet, hvis det for eksempel er en carport i træ, der skal bygges.

Skur, carport eller overdækning

Har du brug for en carport til din garage, et skur eller måske en overdækning? Eller alle tre dele? Så kan vi hjælpe. Vi kan for eksempel bygge en carport med både skur og overdækning, der lever op til alle dine ønsker i forhold til design, funktionalitet, sidebeklædning og så videre.

Det kan for eksempel være en dobbelt carport med integreret lys og træbeklædning, men der er også mange andre muligheder.

Vi starter med at opmåle din indkørsel, hvorefter vi afstemmer pladsen med dine ønsker og behov. Ifølge bygningsreglementet BR18 kan en carport under 50 kvadratmeter bygges uden tilladelse.

Vi tilbyder også tilbygning til hus.

Hvad koster en carport?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en carport koster, idet vores priser i høj grad afhænger af de valg, du træffer i forbindelse med byggeriet. Det kan være valg som:

  • Om carporten skal have plads til en enkelt bil eller to biler
  • Om der skal være et tilhørende skur
  • Om der skal være integreret lys.

Når du vælger at lade os stå for din opsætning af carport, så er du garanteret en billig pris på arbejdet i forhold til den høje kvalitet, som vi leverer.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på din opgave

Kunne du godt tænke dig at vide, hvor meget din carport kommer til at koste, inden vi går i gang med byggeriet?

Så er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et uforpligtende tilbud.