Nyt tag

Taget er en rigtig vigtig del af hele huset, og bygningen generelt.

Derfor har det også en stor betydning for taget, at du husker at vedligeholde det. Eller eventuelt skiftet det ud på det rette tidspunkt. Det er for at kunne undgå utætheder, revner og andre skader, som slid og vejret kan medføre.

Riis & Bisgaard kan hjælpe dig, når du skal have nyt tag i Jyllinge eller omegn. Vi kan derfor også hjælpe, hvis du blot ønsker enkelte steder på taget repareres.

Renovering af taget

Hvis taget trænger til en eller flere reparationer, så kan vi tilbyde at renovere det.

Uanset omfanget og størrelsen på taget.

Det er nemlig ikke altid, det giver bedst mening at skifte taget. Nogle gange kan det bedre betale sig at få lavet det, der ikke længere fungerer. Det kan være en rigtig god investering at lave, da en renovering af taget kan forlænge levetiden på dit tag med op til 15-20 år.

Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad en renovering af dit tag vil indebære. Vi giver altid et bud på, hvad vi kan gøre for dig, og hvad det vil koste. Så kontakt os gerne for at fortælle os om din tag-opgave.

Lad os lave dit nye tag

Er du nået dertil, hvor du synes, taget skal skiftes ud? Så hjælper vi naturligvis også med det.

Vi er et tømrer- og snedkerfirma beliggende i Jyllinge. Vi har mange års erfaring i rygsækken, hvilket sikrer dig god kvalitet, høj faglighed og et godt samarbejde. Ikke mindst kan du roligt læne dig tilbage, når du ønsker os til at klare dit tag-arbejde.

Det kan være, du tænker, dit nye tag skal være helt anderledes, eller bare minde om det gamle.

Uanset hvad du tænker og forestiller dig, skal vi nok sørge for, at du kommer i mål med det.

nyt tag i Jyllinge hos Riis og Bisgaard

 

Kontakt os når du skal have lagt nyt tag

Om det drejer sig om større og mindre tag-reparationer eller komplet udskiftning. Så vil vi roligt skrive under på, at du tager den rette beslutning ved at få os ud.

Med de mange års erfaring har vi snart prøvet lidt af hvert, og selv uforudsete forhindringer ser vi kun som udfordringer og glædes ved at løse dem.

Tag fat i os med det samme, så vender vi tilbage hurtigst muligt med besked om, hvad vi kan gøre for netop dig.

Skal vi hjælpe dig med dit nye tag eller tagrenovering?