Tagrenovering og lægning af nyt tag

Taget er en rigtig vigtig del af hele huset og bygningen generelt.

Derfor har det også en stor betydning for taget, at du husker at vedligeholde det eller eventuelt får skiftet det ud på det rette tidspunkt. Det er for at kunne undgå utætheder, revner og andre skader, som slid og vejret kan medføre.

Hos Riis & Bisgaard kan vi hjælpe dig, når du skal have lagt nyt tag eller udført en tagrenovering i Jyllinge eller omegn. Vi kan derfor også hjælpe, hvis du blot ønsker enkelte steder på taget repareret.

Vi kører blandt andet ud til kunder i Roskilde, Herlev og omegn samt i hele Nordsjælland og Storkøbenhavn.

Forlæng taget med op til 15-20 år med en tagrenovering

Hvis taget trænger til en tagreparation, så kan vi tilbyde en tagrenovering uanset omfanget og størrelsen på taget.

Det er nemlig ikke altid, det giver bedst mening at skifte taget. Nogle gange kan det bedre betale sig at få renoveret det, der ikke længere fungerer. Det kan være en rigtig god investering at foretage, da en renovering af tag kan forlænge levetiden på dit tag med op til 15-20 år.

Du er altid velkommen til at høre mere om, hvad en tagrenovering vil indebære. Vi giver altid et bud på, hvad vi kan gøre for dig, og hvad det vil koste.

kontakt os gerne for at fortælle os om dit tagarbejde.

Vi tilbyder også renovering af badeværelse.

Lad os lægge dit nye tag

Er du nået dertil, hvor du synes, at taget skal skiftes ud? Så hjælper vi naturligvis også med det.

Vi er et tømrer- og snedkerfirma beliggende i Jyllinge. Vi har mange års erfaring i rygsækken, hvilket sikrer dig god kvalitet, høj faglighed og et godt samarbejde. Ikke mindst kan du roligt læne dig tilbage, når du ønsker os til at klare dit tagarbejde.

Det kan være, at du tænker, at dit nye tag skal være helt anderledes, eller at det bare skal minde om det gamle. Uanset hvad du tænker og forestiller dig, skal vi nok sørge for, at du kommer i mål med det.

nyt tag i Jyllinge hos Riis og Bisgaard

Hvad koster et nyt tag?

Hvis du skal have lagt et nyt tag, kan du forvente, at vores priser afhænger af:

  • Hvor stort taget er
  • Om vi også skal lægge nyt undertag
  • Hvilket tagmateriale du vælger

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde

Uanset om det drejer sig om en større eller mindre tagrenovering eller en komplet tagudskiftning, så vil vi roligt skrive under på, at du tager den rette beslutning ved at få os ud.

Med de mange års erfaring har vi snart prøvet lidt af hvert, og selv uforudsete forhindringer ser vi kun som udfordringer og glædes ved at løse dem.

Tag fat i os med det samme for at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på dit tagarbejde, så vender vi tilbage hurtigst muligt med besked om, hvad vi kan gøre for netop dig.

Vi kan kontaktes på:

69694040 eller kontor@riis-bisgaard.dk

Skal vi hjælpe dig med dit nye tag eller tagrenovering?