Referencer

Her kan du se et udpluk af nogle af de opgaver vi har lavet.

Du kan få inspiration til din egen tømreropgave, og blive klogere på, hvad vores tidligere kunder har syntes om vores arbejde.

Er du blevet nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Tøv ikke med at kontakte os og hør, hvordan vi kan hjælpe dig.

Førstehåndsindtryk ved besigtigelse og tilbudsgivning var positiv og betryggende.

Tilbuddet var meget detaljeret, som også var betryggende.

Hvis ikke tlf. blev taget når jeg ringede til firmaet, blev der meget hurtigt ringet tilbage.

Mødet med håndværkerne den første dag var positiv, og mester var selv med ude og ligesom “starte opgaven op”, og de sidste deltaljer blev snakket igennem.

Håndværkerne skrev mail til mig om hvad de havde nået, og sendte før og efter billeder af projektet, hver dag. Det var meget positivt.

Håndværkerne ringede øjeblikkeligt om morgenen, hvis der var ændringer, så man var orienteret. Det gav en god fornemmelse og tryghed at man følte at man var indraget, og ikke skulle komme hjem fra arbejde, og selv opdage at der ikke havde været nogen håndværkere i dag.

Der var ryddet op hver dag, og tagstenene som blev pillet af, blev stablet på terrassen på fineste vis. Det er måske små ting, men det gør alligevel et vist indtryk, og gør noget for den samlede oplevelse, som kunde.

Foruden de 5 stk. Velux vinduer som tømrerne satte i taget, var der også elektriker på, som bl.a skiftede vores emhætte ud. Det var samme positive oplevelse.

Lige her til slut i forløbet, var der en misforståelse imellem mester og mig, idet jeg troede at flytning og tilslutning af nogle Nilan ventilationsrør på loftet, ifb. montering af vinduerne var med i tilbuddet. Det viser sig så, at det var noget jeg havde misforstået, og at det ikke var med i tilbuddet. Men nu vil mester så komme og tilslutte det, alligevel, og uden merpris. Meget positivt, og nok mere end jeg kunne forlange som kunde ?

Det totale indtryk af folkene og firmaet, er at man kan lave aftaler med dem, og man kan stole på dem, og man føler sig ikke løbet om hjørner med eller ladt i stikken. Jeg er sågar blevet ringet op i en weekend, efter at have lagt en besked på tlf. svaren. Uden at jeg skal kloge mig på det, så er mit indtryk også, at de laver et godt stykke håndværk. Som jo er nok så væsentligt 🙂

Alt i alt og alt taget i betragtning, vil jeg give dem 5 smiley`er, og tør godt anbefale dem til andre.

Henrik