Montering af døre og udskiftning af vinduer udføres

Drømmer du om mere lys ind i stuen, eller trænger rummene til mere rummelighed ved at få implementeret nye døre? Det kan også være, det måske er kontoret, der mangler bedre lys?

Det kan være et større projekt at indlede, når du gerne vil skifte døre og vinduer. Der skal nemlig tages mange beslutninger om type og ikke mindst størrelse, samt om det er hele huset, der skal have nyt, eller om du kun skal have skiftet ud enkelte steder.

Derfor kan det være en god ide at have en tømrer med på sidelinjen, uanset om det er 15-25 elementer, eller kun et enkelt vindue, der skal skiftes.

Hos Riis & Bisgaard kan vi hjælpe dig med både med rådgivning og montering af døre samt udskiftning af vinduer. Vi holder til i Jyllinge, og vi løser både opgaver for kunder i Herlev, Roskilde, hele Storkøbenhavn samt Nordsjælland.

Har du brug for hjælp til at finde de rette døre og vinduer?

Der er ingen, der har sagt, det skal være nemt at finde de helt rette vinduer og døre, når de gamle skal skiftes.

Der skal tages hensyn til ønsker om materiale, størrelse, og om vinduet skal kunne vende hele vejen rundt, så det er nemt at pudse? Eller er det mere lysindfaldet, der har betydning?

Der er ingen grund til at gå på kompromis.

Derfor hjælper vi altid gerne med at rådgive og vejlede om, hvilken type vinduer og/eller døre der vil være de rette til netop dit projekt.

Vi tilbyder også udskiftning af indvendige døre.

Riis & Bisgaard tilbyder udskiftning af vinduer og montering af døre i Jyllinge nær Roskilde, samt Herlev

Nye døre og vinduer i Jyllinge monteret af Riis & Bisgaard - vi er velux dagslysrådgiver

Vi er VELUX dagslysrådgiver

Da lysindfaldet netop er vigtigt for rigtig mange, er vi officiel VELUX dagslysrådgiver.

Det betyder, vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige VELUX vinduer efter mål, der opfylder alle dine ønsker og krav – og vi ved, hvordan de skal monteres korrekt.

Med os på sidelinjen vil du derfor være sikker på en tømrer, der kender til den rette montering af døre og vinduer, og som ikke mindst ved præcist, hvordan lysindfaldet vil være med det enkelte type VELUX vindue.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Vores priser på udskiftning af vinduer afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange vinduer du skal have udskiftet
  • Hvilket materiale de skal være fremstillet af
  • Om du også skal have foretaget en udskiftning af døre

Kontakt os og indhent et tilbud på montering af døre og vinduer

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på lige netop de nye vinduer eller døre, du skal have monteret.

Vi har mange års erfaring med montering af vinduer og døre, og vi tøver ikke med at hjælpe, når du skal have skiftet dine døre og vinduer. Det samme gælder, hvis du i samme ombæring gerne vil have skiftet gulvet.

Lad os vende dine ønsker og høre, hvad vi kan gøre for dig.

Vi vender tilbage hurtigst muligt med besked om, hvad vi kan gøre for dig.

Ring til os
Skriv til os