Træfiberisolering

Efter mange års erfaring med isoleringsopgaver, er vores kærlighed faldet på træfiber. Viisolerer med træfiber, da det er blandt de bedste isoleringsprodukter på markedet. Vi bruger Woodfiber.dk​, da de, som de første inden for bæredygtighed og materialesundhed, er Cradle to ​Cradle (C2C) certificeret​.

Træfiber har mange fordele, blandt andet:

  • Høj isoleringsevne
  • Fugttransporterende
  • Brandhæmmende
  • Godt for indeklimaet
  • Lyddæmpende
  • Miljøvenligt

Hold på varmen med træfiberisolering

En af de ting, der adskiller træfiberisolering fra andre gængse isoleringsmaterialer, er denhøje isoleringsevne. Med en høj isoleringsevne går så lidt varme som muligt tabt, hvilketsparer dig for unødig CO2 udledning, og dette kan mærkes positivt på varmeregningen.Udover en høj isoleringsevne, har træfiberisolering den fordel at det er fugttransporterende,hvilket vil sige at du slipper for fugtskader på de isolerede konstruktioner. Sidst men ikkemindst er denne type isolering brandhæmmende, og dermed et særdeles sikkertisoleringsprodukt.

Den type træfiberisolering vi bruger, blæses ind som løsuld, hvilket vil sige at vi kan isolerestort set alle steder.

Isolering til alle slags bygninger

Som en positiv sideeffekt, bidrager træfiberisolering til et godt indeklima, hvilket gør densærdeles populær i både eksisterende huse og nybyggeri. Da isoleringen kan blæses ind,kan vi isolere uden gene for dig som beboer. Du kan altså sagtens blive boende i huset påsamme tid med at vi efterisolerer det.

Det er naturligvis muligt at vælge træfiberisolering i forbindelse med nybyg, uanset om husetallerede er bygget, eller blot er på tegnebrættet.

Den fugttransporterende egenskab gør træfiberisolering særdeles velegnet til frededebygninger, da fugten både optages og transporteres, og du dermed forhindrer fugtskader ide gamle bygninger.

Få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på træfiberisolering. Vi kan blandt andet isolereetageadskillelse, skunk og tagkonstruktioner.

Vi kan hjælpe dig uanset om du er klar til at få isoleret, eller blot er interesseret i at finde udaf hvad isolering kan gøre for dig og din varmeregning.

Ring til os
Skriv til os