Til- og ombygning

Drømmer du om at lave huset om? Måske du gerne vil have en større stue, eller bygget et ekstra værelse? Eller det kan være det i stedet er en carport, du ønsker dig?

At lave hele det indvendige af huset om kan være et større projekt. Det kan derfor også være svært at finde ud af, hvad du faktisk gerne vil have.

Måske ombygningen bunder i ønsket om at få installeret nye, store gulv-til-loft vinduer. Eller det kan være, du bare trænger til et nyt gulv og anderledes rumopdeling.

Det kan også være, at du i mange år har snakket om, at det nu er på tide at få bygget en carport, så bilen har et sted at overnatte i de dårlige vejrtider.

Om det er det ene eller det andet, så står vi klar til at rådgive dig om og udføre arbejdet for dig. Vi lytter til dine ønsker og behov. Sammen finder vi den helt rigtige løsning.

Du må gerne drømme stort

Ingen form for til- eller ombygning er umulig. Det er okay at drømme stort, og så skal vi nok hjælpe dig med at finde ud af, hvordan drømmene kan realiseres.

Vi lægger stor vægt på, at du bliver tilfreds med det resultat, vi leverer.

Riis & Bisgaard bistår også gerne med rådgivning og vejledning til og under byggeprojektet. Det kan særligt være en god ide med rådgivning, hvis du gerne vil have helt styr på, hvad der bedst vil opfylde dine behov til din nye tilbygning eller ombygning.